7. toukokuuta 2014

Kurasukka, loiskis


Olen ollut tuhma. Ostin lisää lankaa, vaikka varasto on turvoksissa niin hehkeitä, ihania kuin inspiroiviakin lankoja. Varastossa on kohtuuton määrä myös muunlaisia lankoja.

Toisekseen, tähän sappikivikohtauksen kirjavaan otukseen pitäisi aloittaa hihat. Paidan torso syntyi ohuesta langasta käsittämättömän nopsaan, mutta hihojen aloittaminen on aina jotenkin nihkeää. Lasken silmukkamäärät yleensä ainakin kahdesti väärin. Vastaus ongelmaan ei ole mallitilkku. Egg related accident -väri-ilottelu on Louhittaren Luolan Väinämöistä (= Tammi) ja ruskea kohina (= Iltasoitto) jokin pienvärjärin tuotos Poppelista. Ostohetkellä värit vaikuttivat hyvinkin hienoilta.

Ostospsykoosin jälkeinen katumusharjoitus + järjellisen työjärjestyksen välttelystä kumpuava sijaistoiminta = jämälankasukat. Ainakin suurin osa jämistä on Dropsin Fabelia. Ruskea ja sen kirjava ovat ilmeisesti jotain miesten sukkien p(i)eruja, vanhan viiden markan setelin sininen ylijäämää kokoamista jo vuoden päivät odotelleesta palapeitosta. Neuloin sukat varpaista varteen. Tekniikasta on tullut suosikkini.

En pidä ruskeasta enkä tuosta ruskean kirjavasta, ja sininen on pliisu. Vaikka kokonaisuus on "ihan kiva" ja koko sopiva, poistolaatikkoon menivät nämä sukat, loiskis.

Lanka: Drops Fabel, 75 % villaa, 25 % polyamidia, 50 g = 205 m, puikot 2,5, tiheys 26 x 34, hienopesu villaohjelma 40 C, värit 604/ ocean view, 520/ ruskea-sininen, 300/ ruskea
Puikot: 2,5 Knit Pro 15 cm sukkapuikot
Menekki: 80 g
Valmis: 04/2014
Fiilis: Miksi ihminen neuloo jotain, mille ei ole käyttöä?

4 kommenttia:

 1. Minusta nuo sukat on aivan ihanan väriset! Hempeä vaaleansininen piristää mukavasti ja saa ruskeiden sävyjenkin parhaat puolet esille! Ihanat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yksi juttu asuu katsojan silmässä... Mukavaa, että satuit paikalle :-)

   Poista
 2. Varmasti joku tulee niistä sukista onnelliseksi! Ja toi kuva, missä sukat on puun oksalla, ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee. Toisaalta... voisihan sitä neuloa ihan kuvaustarkoituksia varten tai nimetä tuotos neulegraffitiksi :-D

   Poista