26. helmikuuta 2014

Keltaisen vetovoima

Teelehdet ennustivat seuraavan neuleen värin täsmälleen oikein! (Seuraava neule taustalla.)
Kaikki värit ovat ok, kunhan sävy on oikea. Ihan ensimmäisenä en ole valitsemassa suosikkiväriä keltaisista, mutta talvella tarvitsen värienergiaa. Lämmin sakea keltainen nautitaan mieluiten keiton kanssa, jossa on kookosmaitoa, currya, chiliä, sipulia, valkosipulia ja kidneypapuja. Jälkiruuaksi tarjoillaan pähkinäisiä pikkuleipiä ja teetä.

Pitsineule ei todellakaan ole minun juttu, mutta niin vain väkersin keltaisesta Vuorelman Vedosta sukat varressaan helppoa pitsiribbiä. Kärkeen kikkailin anatomisen kavennuksen. Aloin tuntea vetoa kuvioneuleita kohtaan. Näitä oli ilo neuloa. Lanka on mainiota. Sukat ovat kestäneet hyvin käyttöä.

Malli: oma
Lanka: Vuorelman Veto, 85 % villa, 15 % polyamidi, 100 g = 260 m, puikot 3 - 3,5, tiheys 25 x 36, väri 181/ lämmin keltainen, pesu 40 C
Puikot: 2,5 Knit Pro
Menekki: 82 g
Valmis: 1/ 2013


2 kommenttia:

  1. Ihana keltainen! Sen lisäksi tuon teksti lukemisesta tuli nälkä, nimenomaan keiton nälkä. Selailin jo pidemmällekin ja repeilin itsekseni noille rikke-kokemuksille. Joku on tosiaan neulonut sillä mallilla lapsilllekin, minä myös. Mutta säätöä se vaatii,olen huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :-) Kyllähän nuo Rikke-säädöt naurattaa jo itseäkin, mutta tilanteen ollessa päällä meinasi ahistaa. Ja Rikke/Jim-kokemuksia on vielä kässäkaapin oven raossa odottamassa vuoroaan... ;-)

      Poista