28. syyskuuta 2014

Ievan polokka jyskää

Tulkoon väri jos toinenkin. Tuli 30. Riehakkaimmat jämät sain vaihtarina. Onneksi sain. Omista jämistä polvareista olisi tullut turhan säyseät.

Nyt ymmärrän, miksi jämälankasukka on pop ja villisti itsekseen raidoittava lanka hip, hop & top. Vapaamuotoinen jämäväri-ilottelu rentouttaa. Yhdistin langat toisiinsa tavalla, jota ei kannata esitellä neuleen nurjaa puolta nuuskivalle nipottajalle. Toivon totisesti, että juutuupin ohjeen mukaan kiepsautetut tuplasolmut pitävät.

Tuupi tarjoaa myös hillittömän valikoiman Ievan polkan versioita . Japanilaiset tuntuvat tykkäävän biisistä. Saksalaisen poikaystävän reaktio Evan tanssahteluun Perikadon partaalla on hieman yliampuva.

Neuloin sukat varpaista varteen. Terässä on 48 s. Resoriin mennessä kasvatin silmukkamäärän 64:een. Kantapää on neulottu jälkikäteen. Sukan koko on 39-40, lesti suht' leveä. Toivottavasti sopivat Eevalle.

Lanka 1-30: Novita noin 3 x 7 veljestä + muutama samanvahvuinen  mysteerikaveri. Arvaamattoman lankakoktailin tähden suosittelen käsinpesua.
Puikot: Knit Pron kanttisukkikset nro 3,5
Menekki: 180 g
Valmis: 27.9.2014
Fiilis: Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen!

5 kommenttia:

 1. Supersöpöt ja hienoa väri-iloittelua, aivan mahtavan hyväntuuliset sukat!

  VastaaPoista
 2. Jestas, miten upeat raitasukat! Ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 3. Todella hienot, ihanat ja iloiset! Ja repesin totaalisesti tota sun kuvausta omasta fiiliksestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanat ovat suoraan Ievan polkasta :-) Vain kovahermoisimmat kuunnelkoot ko. kappaleen: korvamatovaroitus!

   Poista