11. lokakuuta 2015

Syksyllä saapastellaan sukissa

Seiskaveikka-saapassukat näyttää olevan kuluvan vuoden hittituote. Ja onhan sukkapari sellainen mukavuus-, turvallisuus-, tavallisuusneule, jonka voi puolihuolimattomasti pyöräyttää puikoille vaikka aamuyön unettomina hetkinä. Talvea kohti harmaa valtaa alaa.

Ihanuuslankakilometri toisensa perään odottaa edelleen varastossa jatkojalostamista. Kaikki ihanuudet eivät ole ohuita eivätkä harmaita. Miksen tohdi tehdä laatulangasta vaan tikuttelen tätä neljännesmuovia? Ehkä näillä taidoilla ei raski soveltaa ja säveltää omasta päästä. Pitäisi olla hyväksi havaittu mallli.

Mielessä on jokunen Veera Välimäen, Janina Kallion ja Stephen Westin huivimalli, joihin olisi langatkin valmiina siellä ihanuuskopassa. Vaan kun ohjeen ostaminen verkosta on jotenkin ylettömän hankalaa, eikä tuttavapiirissä ole Pay Palia, jolle voisi lykätä eurot käteen ja pyytää tilaamaan ne ohjeet lahjaksi.

Vielä yhdet Seiskaveikat, neiti!

Malli: perus, 52 s, varsi 3 o, 1 n, koko 43-44
Lanka: Novita 7 veljestä, 75 % villa, 25 % polyamidi, 150 g = 300 m, puikkosuositus sukkiin 3,5, konepesu 40 C
Puikot: Knit Pro 3,5
Menekki: 140 g
Valmis: 8.10.2015
Fiilis: mitä tunteita kaurapuuro nyt herättää

7 kommenttia:

 1. Nätit sukat :)

  Ittellä kans useampiki huivimalli mitä suunnitellu et vois tehdä, langatkin valmiina ja mulla jopa ohjeet valmiina mut se alottaminen on jotenki nii vaikeet mukamas :D jotenki niitä sukkia on vaan helpompi alkaa tekemään, on mikä vaan tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat voi suihkaista automaattiohjauksella - siinä niiden houkutus! Hmm, ainakin sinulla on selvät suunnitelmat heti, kun huivikuume iskee kunnolla :-)

   Poista
 2. Hienoa neuletta pukkaa sulla <3

  VastaaPoista
 3. Hienot ovat nämäkin saapassukat!

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat sukat. Kuvat ovat niin hienoja, että oletkin löytänyt ihan samaa väriä noista kansista.
  Neljännesmuovi, hih. Se oli hyvin sanottu.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat sukat. Varren raidotus on ihana! Värit vaihtuu tosi nätisti toisiinsa. Ihana.

  VastaaPoista
 6. Yhden kerroksen raidat on nyt jotenkin pop! Nuo siniset pylpyrät huomasin, kun työnsin hiki päässä ja leuka rinnassa polkupyörää ylämäkeen... Siitä se kuvausidea sitten lähti. :-)

  VastaaPoista