29. marraskuuta 2015

Samahkoa sopivassa koossa

No, nyt on sopivat! Ruskan kirjavan pätkärääkän jämät riittivät näihin juuri ja juuri. Tämä ei ole kuitenkaan jämätyö, sillä ruskean kerän jouduin korkkaamaan.

Itseraidoittavan langan varaaminen matkaneuleen ensiapupakkausta varten ei taida onnistua minulta, sillä haluan näköjään väen vängällä raamittaa ja raidoittaa pätkärääkän parilla yksivärisellä, ja kolme kerää matkapakkauksessa on ehdottomasti liikaa. Mikä siis olisi helppoakin helpompi matkaneule? Jokin Baktus-tyyppinen huivi? Neliöitä torkkupeittoon? Pipa?

Malli: perus, varressa 48 s, terässä 46 s, 3 o, 1 n -joustin, raidoitus 1 + 2, koko 38-39
Lanka: Novita 7 veljestä, 75 % villa, 25 % polyamidi, 150 g = 300 m, puikkosuositus sukkiin 3,5, konepesu 40 C, värit 653/ ruskea, 288/sinappi, 829/ Raita ruskea-harmaa,
Puikot: Knit Pron kantikkaat 3,5
Menekki: 110 g
Valmis: 29.11.2015

5 kommenttia:

 1. Hienot! Mulla taitaa olla vähän samaa tautia noiden pätkärääkkien kanssa. Pakko sotkea sen sekaan aina jotain muuta. Nyt oon epämukavuusaslueella jo toista kertaa tänä syksynä, kun menee jo toinen rääkki ihan vaan pelkästään...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minunkin pitäis kokeilla reippaasti vaan, tai etsiä jotain pitemmillä pätkillä rääkättyä?

   Poista
 2. Aivan ihanat värit minun silmääni :)

  VastaaPoista
 3. Voi jestas kun on nätit sukat.
  Matkaneuleeks kyllä yks kerä ja maksimissaan varakerä samaa, jos on pitkä matka... Aletaan tehä Baktuksia tai Kappoja, niin ei tarvi juuri laskea tai muistaa ohjeitakaan, sen kun posottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baktus lukittu :-) Kappa harkintaan - se kun pitäisi neuloa niin pahuksen ohuesta langasta, että siitä tulisi mitenkään käyttökelpoinen!

   Poista