1. marraskuuta 2015

Syksyllä toistan itseäni

Maailma on ihana paikka. Apua saa, kun tulee ilmaisseeksi avun tarpeen onnekkaasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tapaukseen ei liity dramatiikkaa. Kuolasin Ravelry Shopin houkutuksia ja voivottelin PayPalittomuuttani. Kuulolle sattui kaikilla kielillä neulomaton mutta PayPal-tilillinen ystävä, joka auttoi saamaan muutaman Melko Ihanan neuleohjeen. Ma olen niin onnellinen!

Vaan mitä teen? Sen sijaan, että neuloisin ihanuuslangoista ihanuusohjeiden mukaan, teen raitasukat, jollaiset tein ihan tuossa viime vuoden maaliskuussa. Tällä kertaa pohjaväri vain on sininen ja koko itselle iso. Raitalangat ovat keväisen projektin jämiä.

Talvi tekee tuloaan ja joulu. Eiköhän tämä pari sujahda siihen saumaan.

Jatkossa pitäisi kyllä neuloa itselle sopivia, sillä karua on havaita, että reippaasta sukkien tuottamisesta huolimatta minulla on pula paksuista saapassukista. Koira söi kahdet ja loput on tehty langasta, jota mahtuu neljäsataa metriä sataan grammaan.

Malli: varpaista varteen perus, koko 39-40
Lanka: Teetee Pallas, 80 % villaa, 250 % polyamidia, 50 g = 130 m, puikkosuositus 2,5, tiheys 24-26 s, hienopesu tai villaohjelma 40 C
Puikot: Knit Pro puiset kantikkaat, 2,5, joustin Carbonics, 2,0
Menekki: 150 g
Valmis: 26.10.2015
Fiilis: oikeat välineet, parempi mieli, mutta olisihan noista voinut tehdä vähän pienemmät

3 kommenttia:

  1. Suutari ja suutarin lapset... Neuloja taitaa mennä samaan kategoriaan :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos muistutuksesta, se tuo joulu aina tahtoo yllättää neulojan. Hienot sukat!

    VastaaPoista
  3. Juu, toisinaan, vastoin kaikkea todennäköisyyttä sitä huomaa kuuluvansa paljasjalkaisten heimoon! Pitäisiköhän toivoa joulupukilta saapassukat? :-)

    VastaaPoista