13. maaliskuuta 2016

Nalle, joka paloi pohjaan

Tarvitsin matkaneuleen. TV-neulekin kävisi. Välimäen Kappa täyttäisi kriteerit muuten, mutta ohkainen ylipitkä neuletuubi ei vain käy. Polvareita tarvitsen.

Sinapin keltainen Nalle oli tarjouksessa. Kunpa ei olisi ollut. Oli tuskastuttavaa. Pätkärääkkäraidatkin näyttävät jotenkin sameilta. Väriyhdistelmää mallatessa ajattelin sahramia, chiliä, basilikaa ja sen sellaista. Työn edetessä värit alkoivat maistua kitkeriltä.

Näitä polvareita en tarvitse. Laitan lahjakoppaan luottaen, että makuja maailmaan mahtuu. Joulun alla kävi näet niin, että olin sensuroida lahjakopasta pipon ja sukat, joita rumiluksia en ole iljennyt edes blogata. Mutta kas ihmettä: niillekin löytyi ystävä. En tiedä, miten selviän havainnosta, ettei mieltymykseni olekaan universaali.

Ja lankaahan jäi. Yllin kyllin.

Malli: varpaista varteen perus, terässä 52 s, varren resorissa 72 s, koko 38-40
Lanka: Novita Nalle, 75 % villa, 25 %  polyamidi, 100 g = 260 m, puikkosuositus sukkiin 3, ohjetiheys 22 s x 32 krs, 288/ sinappi ja Taika 897/ terra-vihreä-petrooli, 40 C hienopesu
Puikot: Knit Pro kantikkaat nro 3
Menekki:140 g
Valmis: 21.2.2016
Fiilis: (itsesensuroitu)

6 kommenttia:

 1. Voi ei, nuohan ovat kerrassaan upeat polvarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy mausteisen ystäviä :-) Itse taidan ottaa seuraavaksi jonkin tasoittavan harmaan, tai sinisen, jos oikein villiinnyn...

   Poista
 2. Polvareista tuli mieleen syksyinen viljapelto ja kesän viimeiset kukat. Aivan ihanat! sanoo yksi isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi saa sukat näyttämään heti paremmilta :-)

   Poista
 3. Voi sentään! Olispa kinttuni vähän pienempi, niin tarjoaisin näille rakastavan kodin. Mun mielestä nämä ovat hirmuisen kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin hitsi... Sopivan kotoisia jalkoja nämä juuri kaipaavat!

   Poista