14. lokakuuta 2017

Seiskapeikkoa, koskaMiksi käytän 7 veljestä -lankaa, vaikka ällöttää? Koska se on paksua, joten valmista tulee ripeästi. Koska sitä on saatavilla joka niemessä, notkossa ja marketissa. Koska se on huokeaa. Koska uusia värejä tulee tuon tuostakin. Monet väreistä on kivoja.

Niinpä varastoon on pikku hiljaa läjäytynyt tuuhea, värikäs ja alati kasvava seiskapeikkokasvusto, josta on helppo ammentaa aineksia alati uusiin perussukkiin, joille käyttäjiä kyllä löytyy, mikä lohduttavana seikkana ja lieventävänä asianhaarana mainittakoon.

Lanka: Novita 7 Veljestä, 75 % villa, 25 % polyamidi, 150 g = 300 m, puikkosuositus sukkiin 3,5, konepesu 40 C
Puikot: Knit Pro kantikkaat 3,5
Menekki:
- sinivihreäkirjavat, koko 42-43:130 g
- vaaleanharmaat sekasiniraidalliset, koko 37-38: 110 g
-  tummanharmaat samasekasiniaraidalliset, koko 43-44: 140 g
Valmis: 6/ 2017
Fiilis: eipä näillä juuri fiilistellä

2 kommenttia:

  1. Mulle 7veljestä on ihan perusjees-sukkalanka, en koe sitä kohtaan sen suurempaa angstia! :D Jotkut värit (esim. musta) tuntuu karhealta ja muovimaiselta, välttelen sen käyttöä. Eniten tykkään vähiten käsitellyistä langoista (harmaan ja ruskean eri sävyt), joissa villaisuus tuntuu eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seiskapeikossa on monta hyvää puolta, mutta karhea/kova tuntuma korostuu, kun tulee kokeilleeksi jotain parempaa. Väri taitaa tosiaan vaikuttaa tuntumaan. Seiskapeikoissa(kin) tumma harmaa on suosikkivärini, mutta näppituntumalta valitettavasti sieltä piikkilankaisimmasta päästä!

      Poista