7. huhtikuuta 2018

Toistolla tehoa jämistelyynIhan kuin olisin neulonut tällaiset ennenkin? Huvitti kumminkin tehdä paranneltu, parisen silmukkaa leveämpi ja varreltaan vähän lyhempi pari noista joulukuussa valmistuneista raitasukista. Myös mielenrauhan saavuttamiseksi oli syytä saada hamstrattu lanka hupenemaan, mieluiten viimeistä metriä myöten. Ponnisteluista huolimatta tähteelle jäi 15 grammaa - juuri sopivasti, jos päädyn neulomaan toisen kantapään uusiksi. Siitä kun tuli epähuomiossa vähän matala. Parsinlankaakin on hyvä olla jemmassa.


Silmämääräisesti ja äkkiseltään sukat muistuttavat siinä määrin aiemmin valmistunutta paria, että ompelin uusien sukkien kantapäihin silmukoita jäljitellen kuviot, joiden on tarkoitus näyttää sydämiltä. Paikka on huono ja sytttyrä näyttää joltain, joka vaatii pikaista päiväkirurgista toimenpidettä.

Sukat tulivat suoraan käyttöön ja jämien jämillekin keksin kunniallisen loppukäyttökohteen, joten loppujen lopuksi valtakunnassa kaikki hyvin!


Mitä: sukat varpaista varteen, koko noin 38
Lanka: Regia 6-fädig, 75% villa, 25% polyamidi, 150 g = 375 m, puikkosuositus 3-4, ohjetiheys 22 s x 30 krs, konepesu 40 C, väri 6046 weinrot ja Aquarius color 04912
Puikot: jotkut sukkikset 1900-luvun puolivälistä, 3 ja 2,5
Menekki: 108 g
Valmis: 2/2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti