1. marraskuuta 2014

Yhden kerroksen väkeä


Jyskän basaarista tullaan!
Neulon kummallisen innokkaasti Seiskaveikasta, vaikken pidä siitä ja varastossa on ihkulankoja kilometritolkulla. Miksi, oi, miksi? Seiskaveikan saatavuus selittää paljon. Saapassukat karskiin käyttöön on myös näppärämpi neuloa konepestävästä markettilangasta kuin jostain käsinvärjätystä pehmomerinosta. Onhan?
Marraskuinen päivä painuu mailleen.
Yhden kerroksen raidat ovat aika hauskoja. Niissä on vähän sellaista räsymattomeininkiä. Petrooli veljes meinasi loppua kesken. Menneen sesongin väriä löytyi hartaan jäljityksen päätteeksi - Jyskän varastomyymälästä! Sieltä muttereiden, puutarhatonttujen, uimalakkien, vispilöiden, vessapaperin, latvialaisten kalasäilykkeiden, mittavan plugivalikoiman ja huokeiden munkkikahvien keskeltä. Jos käyt Jyväskylässä, älä tyydy Titityyhyn. Jyskän basaari on varjonähtävyys vailla vertaa.

Malli: tavallinen, koko n. 43
Lanka: Novita 7 Veljestä, 75 % villa, 25 % polyamidi, konepestävä 40 C
Puikot: 3,5
Menekki: 160 g
Valmis: 1.11.2014
Fiilis: tällaisten kohdalla ei ole tapana fiilistellä

2 kommenttia:

  1. Oi, Jyskän varastomyymälä! Olet löytänyt tiesi puolisoni lempikauppaa. Hongkongit, biltemat ja claesohlsonit kelpaavat toki myöskin, mutta ketjuliike on ketjuliike ja muut sitten jotain muuta. Kivat räsymattoraidat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyskän basaarin hohto himmeni hivenen remontin myötä, mutta on se edelleen riittävän erilainen riemastuttaakseen pientä kulkijaa :-D

      Poista