5. huhtikuuta 2014

Polku jää käsiin

Kaivoin komerosta Novitan mustajuuri-väristä Polku-lankaa, jota jäi tuubihuivista tähteeksi. Loin 35 s. Neuloin tasoa aina oikein, kunnes se riitti ranteen ympäri. Silmukoin sauman. Poimin lieriön reunasta 44 s. Neuloin pyörönä joka toisen kerroksen oikein, joka toisen nurin. Intialainen peukalokiila syntyi vanhasta muistista. Varasin peukalolle 16 s. Neuloin minipätkän peukkua.

Lanka ei muuttunut miellyttävämmäksi nro 2:n puikoilla. Jälleen sadattelin, miten kaunis ulkokuori ohjaakin ostopäätöstä. Ihminen on eläin, joka suunnistaa tässä maailmankaikkeudessa enimmäkseen näköaistin avulla. Silmiä hivelevä väri hämää ja häivyttää langan rakenteen ja materiaalin perusteellisen peruuttamattoman kertakaikkisen kamalan surkeuden. Ei koskaan enää!

Paitsi että lankaa jäi.

Kuvassa käsineet ovat melko tuoreet. Sittemmin ne ovat nuhjaantuneet käytössä aika tavalla. Lanka menettelee ehkä huivissa, mutta en suosittele sitä mihinkään.

Malli: tähän mitään mallia tarvita
Lanka: Novita Polku, 73 % villa, 24 % polyamidi, 3 % polyesteri, 100 g = 410 m, puikot 3, tiheys 24 X 34, konepesu 40 C, väri Mustajuuri
Puikot: 2
Menekki: 33 g
Fiilis: katsoa saa, koskea ei kannata

2 kommenttia:

  1. Tähän mitää mallia tarvita... :-D
    Just tarttui mukaan alesta 2 kerää tätä lankaa. Taidan siis ihailla vain kaapissa kaunista väriä, en käytä mihinkään.

    VastaaPoista
  2. Alet on vaarallisia... ;-) Taitavammat ovat tehneet Polusta tosi nättejä huiveja.Huivissa nuhjaantuminenkin taitaa pysyä siedettävän rajoissa, huivi kun harvoin altistuu sellaiselle kulutukselle kuin käsineet ja sukat. Polku sopii kyllä loistavasti ihan vaan katseltavaksi! :-)

    VastaaPoista