17. joulukuuta 2016

Kaupan hyllyssä se näytti paremmalta

Kuva kaunistelee. Oikeesti langassa on kivaa turkoosia, kaameeta pinaattisoosia ja vähän muuta.
Kävin Neuloosissa. Yksi pallo jutteli mukavia, mutta ei lähtenyt mukaan. Paljolta puheelta ei joutanut. Kävin toiste. Sama keränen höpötteli edelleen hyllyssä. Kotiutin langan.

Aloitin vähän sellaiset valepalmikkosukat. Seiskapeikkokuurin jälkeen lanka tuntui taivaalliselta. Näytti kuitenkin epäilyttävältä. Kuvio kirjavalla pohjalla ei vaan käy, ei näy. Purkaminen ei ottanut edes luonnolle. Tätäkö on kehitys?

Lanka: Austermann Step 6 Irish Rainbow colours, 75 % villa, 25 % polyamidi, 150 g = 375 m, puikkosuositus 3-4, väri 628

10 kommenttia:

 1. Miusta näyttää oikein kauniilta langalta ja kaunis sukan alkukin kuvassa :) mutta harmi vain kun ei siuta miellyttäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka kelpaa hyvin johonkin toiseen projektiin, mutta sukissa olen näköjään jotenkin allerginen näille pätkärääkille!

   Poista
 2. Kivaltahan tuo näyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Kauniit värit kyllä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerällä erittäin, neulepintana ihan :-)

   Poista
 4. Hetkeksi kerä sivuun. Kyllä se kohta oikea ohje tulee silmiin. Sitten ei muuta kuin kerälle vauhtia. Itselle käynyt monesti juuri noin. Jossain vaiheess on vain hetkeksi on luovuttava alkup. ideasta. uusi odottaa kulman takana ja sitten siitä tuleekin ihan huippu! kaunis lanka tuo nimittäin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Jos lanka sukaksi neulottuna näyttää omituiselta, se voikin olla omiaan johonkin muuhun. Pitää kuunnella tarkemmin, mitä kerä juttelee...

   Poista
 5. Mutta kun joskus kerät juttelee ihan höpöjä. Pätkävärjätyt tai itseraidoittuvat haluavat muka pitsiksi tai jotain. Ihan höpöjä :D

  VastaaPoista